Λάρισα

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Κιλελέρ από τον Θ. Νασιακόπουλο – Οι αρμοδιότητές τους

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου επήλθαν οι παρακάτω αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου.

Τη νέα αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Χατζούλης με θητεία έως τις 31.08.22.

Ύστερα από την παραίτηση του Γιάννη Κουκούτση τη θέση του αντιδημάρχου ΔΕ Πλατυκάμπου καταλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριαντάφυλλος Τσινούλης με θητεία έως τις 31.08.22.

Παραμένει αντιδήμαρχος η Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη με αντικείμενο το Περιβάλλον, την Ενέργεια, την Καθαριότητα, το Πράσινο, και τον Μηχανολογικό Εξοπλισμό.

Ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης εντεταλμένος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας και του ανατίθεται ο συντονισμός και η διασύνδεση των δράσεων του Δήμου και των υπηρεσιών του, σε συνεργασία με τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο, με τις αγροτικές – κτηνοτροφικές δραστηριότητες των δημοτών.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να τα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται θα τις ασκεί ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις: Αχιλλέας Χατζούλης: Συνεχίζουμε αταλάντευτα το έργο που ξεκινήσαμε ως «Νέο Κιλελέρ» το 2014 με επικεφαλής τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλο.

Τριαντάφυλλος Τσινούλης: Με στόχο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας συνεχίζουμε το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής. Καθημερινά είμαστε δίπλα τους με τα τηλέφωνα ανοιχτά δίνοντας λύση στα προβλήματα που ανακύπτουν.

Previous ArticleNext Article