Ελασσόνα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 6η Ανάβαση Ελασσόνας (φώτο)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου η 6η Ανάβαση Ελασσόνας. Αν και τη δεύτερη μέρα ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στη διαδρομή του αγώνα, απολαμβάνοντας το θέαμα των 38 αγωνιστικών αυτοκινήτων  απ΄ όλη την Ελλάδα που μάχονταν για τον καλύτερο χρόνο.

Ο αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζομένους, στους θεατές, και στους φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, του Α.Τ. και του τμήματος Τροχαίας Ελασσόνας.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) κατάφερε να διοργανώσει το αγώνα με επιτυχία παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν με τις προσδοκίες και το ενδιαφέρον να μεγαλώνουν.

Στο πρώτο σκέλος έγινε διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά, όταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα CITROEN C2 με οδηγό το Δημήτρη Πολατσίδη και ALFA ROMEO 156 με οδηγό το Νίκο Στραβοκώστα, έφυγαν από την πορεία τους και βγήκαν εκτός αγώνα. Σε εκείνο το σημείο και για αρκετή ώρα μετά η βροχόπτωση ανάγκασε οδηγούς και διοργανωτές να περιμένουν τις διαθέσεις του καιρού.

Στον άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των οδηγών Drift για το ποιος δεν θα ισιώσει καθόλου, και ποιος θα ‘καπνίσει’ περισσότερο ‘καίγοντας’ τα λάστιχα, νικητής βγήκε το θέαμα και οι θεατές που τους βράβευσαν με το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Στο τέλος της ημέρας οι αγωνιζόμενοι με τα αγωνιστικά τους και οι θεατές συναντήθηκαν στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας να χειροκροτήσουν και βραβεύσουν τους νικητές. Παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, της Ελληηνικής Αστυνομίας,  χορηγών του αγώνα, έγινε η απονομή σε ένα πανηγυρικό κλίμα.

Τις απονομές έκανανο δήμαρχος Ελασσόνας κος Νίκος Γάτσας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κος Θανάσης Παιδής, εκπρόσωποι των χορηγών, της ομοσπονδίας.

Η 6η Ανάβαση Ελασσόνας έγινε και φέτος με την υποστήριξη του Party 97,1.

Δείτε φωτογραφίες και τους χρόνους:

 

Previous ArticleNext Article