Ελασσόνα

Ολοκλήρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 5η Ανάβαση Ελασσόνας (φώτο)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23  και 24 Οκτωβρίου η 5η Ανάβαση Ελασσόνας. Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στη διαδρομή του αγώνα, απολαμβάνοντας το θέαμα των 48 αγωνιστικών αυτοκινήτων  απ΄ όλη την Ελλάδα που μάχονταν για τον καλύτερο χρόνο.

Ο αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζομένους, στους θεατές, και στους φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, του Α.Τ. και του τμήματος Τροχαίας Ελασσόνας.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) κατάφερε να διοργανώσει το αγώνα  βάζοντας τον πήχη ψηλά καθώς οι προσδοκίες και το ενδιαφέρον  μεγαλώνουν.

Στο πρώτο σκέλος έγινε διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά, όταν το αγωνιστικό αυτοκίνητο Honda Civic type R με οδηγό τον Νίκο Τερζόπουλο, έφυγε από την πορεία του και βγήκε εκτός δρόμου. Σε εκείνο το σημείο και για λίγα λεπτά πάγωσε το αίμα όλων μέχρι ο οδηγός να βγει από το αυτοκίνητο απόλυτα καλά στην υγεία του.

Στον άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των οδηγών Drift για το ποιος δεν θα ισιώσει καθόλου, και ποιος θα ‘καπνίσει’ περισσότερο ‘καίγοντας’ τα λάστιχα, νικητής βγήκε το θέαμα και οι θεατές που τους βράβευσαν με το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Στο τέλος της ημέρας οι αγωνιζόμενοι με τα αγωνιστικά τους και οι θεατές συναντήθηκαν στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας να χειροκροτήσουν και βραβεύσουν τους νικητές. Παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, της Ελληηνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, χορηγών του αγώνα, έγινε η απονομή σε ένα πανηγυρικό κλίμα.

Τις απονομές έκανανο δήμαρχος Ελασσόνας κος Νίκος Γάτσας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κος Θανάσης Παιδής, εκπρόσωποι των χορηγών, της ομοσπονδίας.

Η 5η Ανάβαση Ελασσόνας έγινε και φέτος με την υποστήριξη του Party 97,1.

Δείτε φωτογραφίες και τους χρόνους:

Previous ArticleNext Article