Ελασσόνα

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στο Λιβάδι (φωτο)

Στην ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στο Λιβάδι προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα του οδοστρώματος κεντρικού δρόμου που δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και βρίσκεται δίπλα στο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Λιβαδίου, του Ζάννειου Πνευματικού Κέντρου και του αισθητικού άλσους.

Η αντικατάσταση του πλακόστρωτου δρόμου με ασφαλτικό κρίθηκε αναγκαία λόγω της μεγάλης φθοράς που είχε υποστεί το πλακόστρωτο λόγω παλαιότητας και έλλειψης συντήρησης. Η συντήρηση και η βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας συνεχίζονται το επόμενο διάστημα σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.

«Το Λιβάδι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση λόγω του υψομέτρου και της εντυπωσιακής θέας, ωστόσο οι υποδομές χρειάζονται συχνά συντήρηση λόγω της ορεινότητας και των ακραίων καιρικών συνθηκών», δήλωσε με την ευκαιρία ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και συνέχισε: «Η ασφαλτόστρωση θα λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε η φθορά του χρόνου και ταυτόχρονα προχωράμε στην πλήρη ανακατασκευή του κεντρικού δρόμου προς την Παναγιά και αποκαθιστούμε όλες τις φθορές σε πλακόστρωτα σε Λιβάδι και Καρυά. Οι παρεμβάσεις μας έχουν στο επίκεντρό τους τον κάτοικο του δήμου μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς του».

        

 

 

Previous ArticleNext Article