Ελασσόνα

Ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δομενίκου

Ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δομενίκου, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021. Με την οικονομική ενίσχυση που έλαβε ο Δήμος Ελασσόνας μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ Θεσσαλίας), άμεσα έγινε η αποκατάσταση των ζημιών και το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του δημάρχου και ομόφωνα μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 8/4/2021, αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ελασσόνας με το ποσό των 25.000€ για τη χρηματοδότηση της εκπόνησης μελέτης και αποκατάστασης ζημιών στο κτίριο που στεγάζεται το Γυμνάσιο-Λύκειο Δομενίκου.

 

Σε δήλωση του ο κ. Γάτσας τόνισε τα εξής: «Η οικονομική ενίσχυση από την ΠΕΔ Θεσσαλίας, αποτελεί απόδειξη του ενδιαφέροντος των μελών της για την ενίσχυση της πληγείσας περιοχής και την στήριξη του δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον πρόεδρο κ. Νασιακόπουλο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για τα προβλήματα που προέκυψαν από το σεισμό. Η οικονομική ενίσχυση έδωσε τη δυνατότητα άμεσα ο δήμος μας να ξεκινήσει τις εργασίες των ζημιών στο σχολείο Δομενίκου, μια μεγάλη σχολική μονάδα, που εξυπηρετεί όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς και αριθμεί 158 μαθητές».

Οι φωτογραφίες:

 

Previous ArticleNext Article