Ελασσόνα

Ολόκληρο δάσος με πάνω από 4.000 χασισόδενδρα στον Όλυμπο (ΦΩΤΟ)

Μετά τη Ζαγορά νέα φυτεία-μαμούθ με πάνω από 4000 δενδρύλλια κάνναβης ανακάλυψαν οι διωκτικές αρχές της Λάρισας σε συνεργασια με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Πιερίας σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου. Ο αστυνομικές έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη το απόγευμα της Παρασκευης μέχρι το βράδυ, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει δύο συλλήψεις Αλβανών υπηκόων την ώρα που επιχειρούσαν να διαφύγουν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που φερεται να διεξήγαγαν έρευνα μηνών για τον εντοπισμό της μεγάλης χασισοφυτείας.

Η φυτεια βρίσκΕται σε δασική έκταση του Ολ΄θυμπου ανα΄μεσα σε Σκοτίνα και Καλλιπεύκη και είναι χωρισμένη σε τέσσερα εκχερσωμένα τμήματα δάσους, ενώ ένα πέμπτο τμήμα καλλιέργειας κάνναβης είχε συγκομιστεί

Καθώς η επιχείρηση εκρίζωσης και μεταφοράς των χασιόδεντρων θα συνεχιστεί και σήμερα με τη μεταφορά τους με ελικόπτερο, όπως και στην περίπτωση της Ζαγοράς, δεν έγιναν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας,. Η επίσημη ανημέρωση από τον υποστράτηγο Αστ. Μαντζιώκα και τον αστνομικό διευθυντή Λάρισας Αγ. Χαρακόπουλο που προϊστανται των ερευνών με τη συνδρομή ανδρών του ΕΚΑΜ από Θεσσαλονίκη ακι αστυνομικών της Α.Δ Πιερίας, θα γίνουν πιθανό τη Δευτερα.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μετά το δάσος της Πατωμένης στον Όλυμπο:

 

Λάρισα: Ολόκληρο δάσος με πάνω από 4.000 χασισόδενδρα στον Όλυμπο (ΦΩΤΟ)

Λάρισα: Ολόκληρο δάσος με πάνω από 4.000 χασισόδενδρα στον Όλυμπο (ΦΩΤΟ)

Λάρισα: Ολόκληρο δάσος με πάνω από 4.000 χασισόδενδρα στον Όλυμπο (ΦΩΤΟ)

thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article