Αθλητισμός

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Επέστρεψε ο Σουγλής, αποκτήθηκε και ο Γκουτζουρέλας

Στην εκπνοή της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πραγματοποίησε ακόμη δύο προσθήκες φθάνοντας τον συνολικό αριθμό των φετινών αποκτημάτων του σε 13.
Αρχικά, επέστρεψε ύστερα από ένα έτος ο 32χρονος αμυντικός Στέφανος Σουγλής, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας πρωταθλητισμού που διέγραψε η “πράσινη” ομάδα κατά την περίοδο 2021-2022.Ο Σουγλής πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του ΠΟ Ελασσόνας, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ δεν πρόλαβε να μετάσχει στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστού.
Τα ηγετικά στοιχεία του Σουγλή τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους Τσαριτσανιώτες φιλάθλους που ανυπομονούν να τον δουν και πάλι σε δράση τόσο στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” όσο και μακριά από αυτό.
Το ποδοσφαιρικό “δρομολόγιο” από την Ελασσόνα προς την Τσαριτσάνη έκανε και ο 28χρονος τερματοφύλακας Κώστας Γκουτζουρέλας, ο οποίος θα συγκροτήσει μαζί με τον αειθαλή Παναγιώτη Νούσια και τους ταλαντούχους Νέστορα Δραχαλίβα – Αλέξανδρο Μουλτσιά την τετράδα των υπερασπιστών της εστίας του Οικονόμου.
Κατά την προηγούμενη περίοδο, ο Γκουτζουρέλας κατέγραψε ως παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και μία στο Κύπελλο Ελλάδος.
Σ.Φ. ΖναΝ ΒοΥς Τσαριτσάνης
Previous ArticleNext Article