Ελασσόνα

Οι θερμοκρασίες στην Ελασσόνα το επόμενο τριήμερο

Άνοδο θα παρουσιάσουν οι θερμοκρασίες το τριήμερο, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει έως και 12 βαθμούς Κελσίου στην Π.Ε Λάρισας.

Αναλυτικά οι πίνακες με τα καιρικά φαινόμενα και τις θερμοκρασίες, σε Λάρισα,Αγιά, Αμπελώνα, Ελασσόνα, Πλατύκαμπο, Τύρναβο και Φάρσαλα, για το επόμενο τριήμερο περιλαμβάνουν τα εξής:

Η Λάρισα θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη βελτίωση του καιρού καθώς αύριο ο υδράργυρος θα φτάσει στους 12°C, με την χαμηλότερη τιμή του να είναι -2°C.

Στην Αγιά χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες το τριήμερο με ασθενής βροχή την Παρασκευή, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από -3 έως 8°C.

Στον Αμπελώνα το τριήμερο θα έχει αραιή συννεφιά με τη θερμοκρασία να φτάνει αύριο στους 11°C, ενώ η χαμηλότερη τιμή της θα «αγγίξει» τους -4°C.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ελασσόνα, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από -4 έως 9°C.

Καλός – ως επί το πλείστον – θα είναι ο καιρός στον Πλατύκαμπο με λίγη συννεφιά την Παρασκευή, οι θερμοκρασίες του φτάνουν τους 11°C, ενώ αύριο τα ξημερώματα θα φτάσει στους -3°C.

Στον Τύρναβο την Πέμπτη η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι -4°C ενώ την ίδια μέρα θα φτάσει 11°C.

Στα Φάρσαλα σήμερα θα καταγραφούν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να «πέφτει» στους -3°C, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα φτάσει στους 9°C.

Πηγή: larissanet.gr

Previous ArticleNext Article