Αθλητισμός

Οι λιλιπούτειοι του Π.Ο.Ε σήκωσαν την κούπα!!! (ΦΩΤΟ)

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Κ12, κατέκτησε ο Π.Ο.Ε μετά τη νίκη του με 4-2 απέναντι στη Νίκη/Μιχαήλ και μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή στην επανάληψη.

Παιχνίδι που έλαβε χώρα στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο του Τυρνάβου, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα το τρόπαιο, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως σημειώθηκαν έξι πανέμορφα τέρματα, δείγμα της ποιότητας που διαθέτουν οι λιλιπούτιοι άσοι που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Προβάδισμα για τη Νίκη/Μιχαήλ….

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι «κυανέρυθροι» και μόλις στο 8΄ο Μπατσίλας με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Όμως οι Ελασσονίτες αντέδρασαν και στο 20΄ο Παλάκας έφερε το ματς στα ίσια. Γκολ το οποίο όμως δεν χάρηκαν για πολύ καθώς στο 23΄ο Τσιπλικιάρης με τρομερό σουτ έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τη Νίκη/Μιχαήλ για το 1-2.

Εντυπωσιακή ανατροπή…

Στην επανάληψη όμως τα δεδομένα άλλαξαν, με τους Ελασσονίτες να ανεβάζουν στροφές και στο 35΄ο Κουρδής με φοβερό σουτ έφερε το ματς στα ίσια (2-2), δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση.

Στο 49΄ο Μπότης ήταν αυτός που έφερε τα πάνω-κάτω και έκανε το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Αρσένης έδωσε τη χαριστική βολή διαμορφώνοντας το τελικό 4-2, οδηγώντας τον Π.Ο.Ε στην κατάκτηση του κυπέλλου όπως συνέβη και με την ανδρική ομάδα πριν λίγο καιρό.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομών, Γιάννης Έξαρχος καθώς επίσης και τα μέλη της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Καρκατσέλας και Ρένος Καρυώτης.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κοντογιώργος με βοηθούς τους κ.κ. Νάκα και Δίχρη (τις απονομές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, ο Πέτρος Τσακνάκης).

Π.Ο.Ε (Γ. Καλτέκης): Μπουμπουνάρας, Μούτσιος Θ., Παλάκας, Γκαμπέτας, Μπότης, Κουρδής, Αρσένης, Λιόλιος, Τζήκας, Σκλάβος, Κακανούλης, Τακούλας, Γκόγκος, Κοντελίδης, Μούτσιος Β., Μπατζογιάννης, Έξαρχος, Ζερδαλής.

ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ (Χ. Αρχοντής): Χατζής, Γκουρνέλης, Προβίδας, Κατσίβελος, Τσιπλικιάρης, Αρχοντής, Σάκκας, Γκουτσιούδης, Μπατσίλας, Καλογερόπουλος, Κοτούμπας, Ρακιντζόγλου Μ., Μπασδέκης, Νικολαϊδης, Μπέης, Στουρνάρας.

larisagoal.gr (Θανάσης Γκουρνέλης)

Previous ArticleNext Article