Λάρισα

Οι Δήμοι της ΠΕ Λάρισας παρέλαβαν τους εκλογικούς σάκους – Πυρετώδεις προετοιμασίες στα εκλογικά κέντρα

Όλοι οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Λαρισαίων, Αγιάς, Τεμπών, Κιλελέρ, Φαρσάλων, Ελασσόνας και Τυρνάβου) παρέλαβαν χθες το πρωί τους εκλογικούς σάκους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα φορτηγά των Δήμων φόρτωσαν το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια, φακέλους, τάμπλετ κ.λπ.) για να το διανείμουν σήμερα στα εκλογικά τμήματα.

Οι σχολικές μονάδες που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα ήδη από χθες Παρασκευή που παρέμειναν κλειστές για τους μαθητές, είχαν ανοίξει τις πόρτες τους για τα συνεργεία υπαλλήλων των Δήμου που ανέλαβαν την τακτοποίηση αιθουσών.

Σήμερα Σάββατο θα εργάζονται ολημερίς για να διευθετηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια που θα εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αυριανής εκλογικής διαδικασίας. Το εκλογικό υλικό θα διανεμηθεί συνολικά σε 527 εκλογικά τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας και σε 4 ακόμη που θα λειτουργήσουν για τους ετεροδημότες.

Οι κάλπες σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν την ίδια ώρα αύριο Κυριακή 21 Μαΐου, στις 7 το πρωί. Θα μείνουν ανοιχτές για να προσέλθουν οι πολίτες και να ψηφίσουν για 12 ώρες και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Πηγή: eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article