Ελασσόνα

Οι αστυνομικοί «δίπλα» στους σεισμόπληκτους Τυρνάβου – Ελασσόνας (βίντεο)

Έγινε η παράδοση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) τριών προκάτ οικίσκων και μιας τουαλέτας, προς κάλυψη αναγκών για ένα δημοτικό σχολείο της περιοχής Ελασσόνας.

Ο κ. Γρηγόρης Γερακάκος πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ τόνισε:

«Είναι μια συμβολική κίνηση ότι στις δύσκολες καταστάσεις των συνανθρώπων μας, είμαστε παρόν. Μακάρι οι δυνάμεις μας να ήταν περισσότερες και να μπορούσαμε να προσφέρουμε περισσότερα. Όμως μ’αυτές τις δυνάμεις είμαστε ΠΑΡΟΝ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος τόνισε τα εξής:

«Εσείς μας βοηθάτε να ανασηκωθούμε, οι αστυνομικοί που πήγαν στις σεισμόπληκτες περιοχές, δούλεψαν με φιλότιμο. Εγώ εκεί είδα ανθρώπους να καταθέτουν ψυχή, να θέλουν να βοηθήσουν και τίμησαν και το εθνόσημο και το Σώμα το οποίο εκπροσωπούν. Είμαστε ευγνόμωνες στον Έλληνα αστυνομικό πολλαπλώς. Είναι ευκαιρία τώρα να πούμε «ευχαριστώ».

Ο Δήμαρχος Τυρναβού κ.  Γιάννης Κόκουρας επισήμανε τα εξής:

«Δείχνουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα τους και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνοντας αυτούς τους οικίσκους, σ’αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι πραγματικά, περάσαν δύσκολα» Είναι οι τελευταίοι οικίσκοι που παραδίδονται και πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω».

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article