Λάρισα

Οι αγρότες έχουν βγάλει Amber Alert για τον Σπήλιο Λιβανό – την Τετάρτη με τα τρακτερ στην κεντρική πλατεία

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Τετάρτη 16 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για τη διαμαρτυρία των αγροτών με τρακτέρ για τις καθυστερήσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης από τους ανοιξιάτικους παγετούς. Αυτό τονίστηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της Ενωτικής Ομοσποινδίας που έγινε υπαίθρια στην κεντρική παλτεία και παράλληλα ήταν και ΄ενα κάλεσμα προς τον αγροτικό κόσμο του Νομού για μαζική συμμετοχή σε αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία. ¨

ΕΟΑΣΝΛ: Οια γρότες έχουν βγάλει Amber Alert για τον Σπήλιο Λιβανό - την Τετάρτη με τα τρακτερ στην κεντρική πατ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας οι αγρότες έχουν βγάλει Amber Alert για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος αγνοείται και δεν έχει εμφανιστεί για να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ Τυρτνάβου Στέλιος Τσικριτσής ανέφερε ;oτι : “Πέρασαν σχεδόν πάνω από δύο μήνες από την στιγμή που ο παγετός κατέστρεψε όλες τις αγροτικές παραγωγές μας. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του ΕΛΓΑ έμειναν μόνο στα λόγια και σε φιέστες συμπόνιας ούτε οικονομική ενίσχυση δόθηκε στον οργανισμό αφού τα ταμειακά του διαθέσιμα μένουν μέχρι και σήμερα ίδια ούτε ουσιαστική ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό”.

ΕΟΑΣΝΛ: Οια γρότες έχουν βγάλει Amber Alert για τον Σπήλιο Λιβανό - την Τετάρτη με τα τρακτερ στην κεντρική πατ

“Δεν θα καθίσουμε – συνέχίσε – με τα χέρια σταυρωμένα να μας κοροϊδεύουν την Τετάρτη στις 16 Ιούνιου προσυγκεντρωνόμαστε με τα τρακτέρ μας στις 7 το απόγευμα στην Τούμπα Τυρνάβου ώστε να δώσουμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε οι αγροτικοί σύλλογοι και η ΕΟΑΝΣΛ στις 8:00 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να δώσουν βροντερο παρών διότι ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες”.

Πηγή: thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article