Ελλάδα

Οδυσσέας Σταμούλης: Στην Καλλιθέα το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο γιο του

Ο 11χρονος Χρήστος βρέθηκε νεκρός δίπλα σε μια σημαδούρα στους Φούρνους Ικαρίας.

Στο νεκροταφείο της Καλλιθέας λένε αυτή τη στιγμή το τελευταίο «αντίο» φίλοι και συγγενείς του 11χρονου Χρήστου Σταμούλη, γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειάς του, ενώ την Κυριακή, ταξίδεψε μαζί με την σορό του γιου του για τον Πειραιά.

Τραγική φιγούρα ο ηθοποιός ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία του κοιμητηρίου της Καλλιθέας.

Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη φαίνεται ότι στις 14:30 της Πέμπτης, 10 Αυγούστου, μπήκε στη θάλασσα και ενδέχεται να μπλέχθηκε στο σκοινί σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην συγκεκριμένη περιοχή.

     Τα στελέχη του λιμεναρχείου εντόπισαν την σορό του άτυχου 11χρόνου στο νερό, την οποία ανέσυραν, ενώ στην συνέχεια την μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, δυστυχώς τον Χρήστο μας τον βρήκαμε πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, το πήρε ο αέρας καθώς είχε θαλασσοταραχή. Η σημαδούρα ήταν 50 μέτρα από την στεριά, αν κινδύνευε θα μπορούσε να φωνάξει. Δυστυχώς κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι» είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης.

H σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Σάμο όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου προήλθε από πνιγμό.

«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Μιλώντας παλαιότερα για το ρόλο του πατέρα ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε τονίσει ότι πρόκειται για μια «ευλογημένη ιδιότητα».

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα» είχε σημειώσει.

in.gr

Previous ArticleNext Article