Λάρισα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας για το ΓΝΛ

Το παρών στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας της ΕΙΝΚΥΛ στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, διά του Συντονιστή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βασίλη Ζωγράφου.

Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δηλώνει αρωγός στο αίτημα για την άμεση επιστροφή της λειτουργίας του Κουτλιμπάνειου νοσοκομείου της πόλης στην προ covid κανονικότητα.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί την υλοποίηση οποιουδήποτε σεναρίου αλλαγής του χαρακτήρα του νοσοκομείου, όπως τον έχουν αποδεχθεί και υιοθετήσει για δεκαετίες οι Λαρισαίοι.

Ζητάμε επίσης την άμεση επιστροφή των τμημάτων Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Παιδοχειρουργικής στο ΓΝΛ και την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του Χειρουργικού Τομέα του νοσοκομείου.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την άμεση ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου με μόνιμες προσλήψεις, καθώς και την αύξηση της χρηματοδότησης και του προυπολογισμού του, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες επιπέδου στους ασθενείς της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Previous ArticleNext Article