Αθλητισμός

Ο ΠΟΕ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις παρά την ήττα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-3 στην Ελασσόνα. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία, αφού ο ΠΟΕ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική και ο Πιερικός στην Football League.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό κυρίως κέντρου με εναλλαγές της μπάλας. Στο 10’ μία πολύ καλή στιγμή για τον Πιερικό όταν ο Δερμιτζόγλου έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 29’ ο Μακρής με σουτ έκανε το 0-1 για τον Πιερικό.

Ο ΠΟΕ στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει, στο 60’ έφτασε μία ανάσα από το γκολ όταν πολύ ωραία άλλαξαν τη μπάλα ο Ματούλας με τον Πεπκολάϊ, ο τελευταίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο έμπειρος κόουτς κ. Ζήσης Ζιάγκας είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές αλλαγές και να χρησιμοποιήσει νέα παιδιά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Στο 84’ ωραία συνδυάστηκαν οι Σαχινίδης με τον Μπενίσκο με τον τελευταίο να κάνει το γυριστό σουτ για το 0-2. Και στο 90’ ο Τουλίκας κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι για το τελικό 0-3.

Λίγη σημασία έχει το σκορ στο φιλικό, ο ΠΟΕ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική.

*Μετά τα σημαντικά έργα που έγιναν στον γήπεδο της Ελασσόνας, οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι άριστες, γήπεδο «κόσμημα» πραγματικά.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Λαγός, Σουγλής, Μπούσιας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Αθανασούλης, Ματούλας, Γκαμπέτας.

Έπαιξαν και οι: Γκουτζουρέλας, Γκαντούνας, Παναγιώτου, Μουστάκας, Πεπκολάϊ, Ζηρδέλης, Κουκούλης, Καλαϊτσίδης.

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Παπαδόπουλος, Δερμιτζόγλου, Ίτσιος, Τζέκινς, Χαρτσιάς, Μακρής, Τοπελίδης, Αποστολόπουλος, Γιαλαμίδης, Κουβελίδης.

Έπαιξαν και οι: Χριστοδούλης, Παπατολίκας, Κουκοδήμος, Ιακίδης, Ιτζόγλου, Ντόσιος, Μαυρίδης, Τουλίκας, Μπενίσκος, Γκατζολάρι, Σαχινίδης, Μηλιώτης, Καρανάτσιος, Σκαμαγκάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μπουρονίκος, Ντελέζος Θ.

Πηγή-φωτό: athleticlarissa

The post Ανώτερος στο φιλικό της Ελασσόνας ο Πιερικός (0-3) appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

Previous ArticleNext Article