Ελασσόνα

Ο πιο… χορευτικός γάμος υπερπαραγωγή, ένα ξέφρενο πάρτι για Ελασσονίτισσα που κάνει καριέρα στην Αμερική (φωτο)

Η ίδια είναι χορεύτρια και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική και ειδικότερα στο Τέξας εκεί όπου με τον αγαπημένο της Ρίχαρντ ζουν το αμερικάνικο όνειρο έχοντας καταφέρει πολλά.

Η Φωτεινή Παγγέα μόλις στα 25 της χρόνια μέσα από τον χορό βιώνει μεγάλες στιγμές στην Αμερική η οποία επέλεξε να είναι η χώρα που θα γίνει η δεύτερη πατρίδα της, η χώρα που θα βρει το έδαφος να μεγαλουργήσει πάνω στο αντικείμενο της, η χώρα όπου οι ευκαιρίες είναι τεράστιες και δίνονται στον καθένα, από όπου και αν κατάγεται, όποιο και αν είναι το ταλέντο του, αρκεί να το καλλιεργεί και να το δουλεύει μέχρι τελευταίας ρανίδας της ψυχής του.

Η ταλαντούχα χορεύτρια με καταγωγή από την Ελασσόνα παντρεύτηκε πριν μερικές ημέρες, τον  Ούγγρο αγαπημένο της και ζευγάρι της στον χορό, Richard Kaszas, -μαζί διαπρέπουν στην Αμερική διδάσκοντας στις σχολές χορού “FredAstaire” στο Houston- στην αγαπημένη της Ελλάδα, επιλέγοντας να κάνει τον γάμο της σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Λεπτοκαρυάς.

Ένας γάμος ξέφρενο πάρτι, μια υπερπαραγωγή και φυσικά γεμάτη χορό και γλέντι ελληνικό! Ένα πάρτι που τα είχε όλα! Μουσική, χορό, παιχνίδια…

Οι νεόνυμφοι τα έδωσαν όλα στον χορό και συμπαρέσυραν μαζί τους όλους τους καλεσμένους…

Δείτε φωτογραφίες:

        

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article