Ελλάδα

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ γιόρτασε τα 6 του χρόνια – H συγκινητική ανάρτηση στα social media

O μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, που πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ταξίδεψε στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, κερδίζει καθημερινά τη «μάχη» και στέλνει σε όλους μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης.

Χθες, το παιδί που «αγκάλιασε» όλη η Ελλάδα και στάθηκε στο πλευρό του από την βρεφική ηλικία, είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα έξι του χρόνια.

Μάλιστα, έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του και συγκίνησε άπαντες για ακόμη μια φορά.

«Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε»

Στο βίντεο, που ανάρτησαν οι γονείς του στα social media και συγκεκριμένα στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ», ακούγονται να του τραγουδούν στα αγγλικά το τραγουδάκι. Ο μικρός σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά».

«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δέχτηκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους», έγραψαν οι γονείς του στο Facebook, στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Previous ArticleNext Article