Ελασσόνα

Ο Νίκος Γιώτσας στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Ο Νίκος Γιώτσας είναι επιχειρηματίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας γάλακτος, τυροκομικών προϊόντων και της εμπορίας ζωοτροφών. Κατοικεί μόνιμα στην Ελασσόνα με την οικογένειά του.
Για τη συμμετοχή του Ν. Γιώτσα στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: “Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Νίκο Γιώτσα στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.
Ο Νίκος είναι ένας νέος επιχειρηματίας που επενδύει στην τοπική παραγωγή με νέες ιδέες και πίστη στην παράδοση.
Κοινός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου για τους ανθρώπους που απασχολούνται και επενδύουν στον πρωτογενή τομέα.
Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία”.
Με τη σειρά του ο Νίκος Γιώτσας με ανάρτησή του στα social media δήλωσε:
Έφτασε η ώρα και για μένα να ζητήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συντοπιτών μου, για να προσφέρω και εγώ, με όποιον τροπο μπορώ, στον τόπο μου.
Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Ελασσόνας @ngatsas για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και δεσμεύομαι να κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ για την Ελασσόνα μας!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως παράταξης, με την επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους, να δουλεύουμε μαζί, για να κάνουμε την Ελασσόνα έναν τόπο ζωντανό και σύγχρονο. Ο καθένας, με τις δυνάμεις του, σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά και όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο!
Η πόλη μας είναι πάνω απ’ όλα και σκοπός μας είναι να την κάνουμε κάθε μέρα καλύτερη και ομορφότερη! Σας ζητώ να μου δώσετε την δύναμη με την ψήφο σας να υπηρετήσω αυτό τον σκοπό. Καλή αρχή στον αγώνα μας!!!
Previous ArticleNext Article