Ελασσόνα

Ο Νίκος Μπίκιας στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Σε μία ακόμη ανακοινωση υποψηφίου για τις εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξή του “Δύναμη Συνεργασίας, προχώρησε ο δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας. Πρόκειται για τον Νίκο Μπίκια, δείτε τη σχετική ανακοίνωση:
Ο Νίκος Μπίκιας είναι απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing) του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Από το 2010 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του επίπλου, αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικές δράσεις του δήμου μας. Είναι μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας. Είναι παντρεμένος με την Άννα Λυγούρα.
Για την συμμετοχή του Ν. Μπίκια στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε:
“Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Νίκο Μπίκια στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.
Ως νέος επιχειρηματίας που ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση ο Νίκος γνωρίζει καλά τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της τοπικής αγοράς και του βιοτεχνικού κλάδου.
Κοινός μας στόχος είναι να γίνει ο Δήμος μας κόμβος καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και πολιτισμού, προωθώντας τις επιχειρήσεις σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επιστροφής των νέων στον τόπο τους.
Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία”.
Previous ArticleNext Article