Ελασσόνα

Ο καθιερωμένος αγιασμός του  Γυμνασίου-Λυκείου Βερδικούσιας

Την Tρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ.κ.  Χαρίτων,  παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γάτσα Νικολάου, του πατρός Αθανασίου Μαντζαρή, του αντιδημάρχου κ. Δήμκου Κωνσταντίνου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, κ. ΤσέτσιλαΚώστα, γονέων και κηδεμόνων,  τέλεσε τον Αγιασμό του  Γυμνασίου-Λυκείου Βερδικούσας.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό, στο μεστό περιεχομένου και νοήματος λόγο του, ευχήθηκε σε καθηγητές και μαθητές μια ευλογημένη χρονιά γεμάτη με τις χάρες και τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος εξαίροντας τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας αλλά και του προσωπικού αγώνα των μαθητών για την επίτευξη των στόχων τους. Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Ελασσόνας ο οποίος  πέρα από τιςπροτροπές  προς τους μαθητές για την  καλλιέργεια  υγιούς μαθητικού ήθους,  αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις διακρίσεις του σχολείου  στα  προγράμματα Erasmusκαι συνεχάρη το διευθυντή Νικόλαο Παναγιώτου και τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας  για τις νεωτεριστικές τους δράσεις που παρέχουν στην τοπική κοινωνία τη δυνατότητα να διευρύνει τους ορίζοντες της  σε   υπερεθνικό επίπεδο λειτουργώντας ως πρότυπο σχολείου για την ευρύτερη περιοχή. Ακολούθως μετά τις ευχές του διευθυντή του σχολειού,διανεμηθήκαν ανά τμήμα τα σχολικά εγχειρίδια και δόθηκε το πρόγραμμα μαθημάτων για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Σχολείου  σας εύχονται μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, τις οποίες θα βρούμε μαζί  σε πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου.

Previous ArticleNext Article