Ελασσόνα

Ο Ελασσονίτης Νίκος Ζέρβας νέος προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων

Το διευρυμένο ΠΥΣΔΕ Λάρισας ενέκρινε στις 27 Μαΐου  την τοποθέτηση του εκπαιδευτικού μαθηματικού, Νίκου Ζέρβα στη θέση του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με ψήφους 5 έναντι 2 στη θέση της παραιτηθείσας κ. Χρ. Ηλιάδη.

Με σημαντική διοικητική εμπειρία, άριστη γνώση των ΤΠΕ, ενεργή συμμετοχή σε ποικίλους φορείς και χρήσιμο συγγραφικό έργο στο εκπαιδευτικό και μη κοινό, ο νέος προϊστάμενος αναλαμβάνει σημαντικούς ρόλους και καθήκοντα  σε σχέση με όλα τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού.

Ο Νίκος Ζέρβας αποφοίτησε από το  Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του μεταπτυχιακού διπλώματος «Msc Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Σήμερα, είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας. Με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα εκπαίδευσης, υλοποίησε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως e-twinningschool, Erasmus, Leonardo.

Επιπρόσθετα, ήταν μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, της Συντακτικής ομάδας, αρθρογράφος στο επιστημονικό περιοδικό ‘ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β’ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας. Συμμετείχε επί σειρά ετών ως βαθμολογητής γραπτών Πανελλαδικών εξετάσεων στο Βαθμολογικό κέντρο Λάρισας, ως εισηγητής σε πανελλήνια συνέδρια της Ε.Μ.Ε αλλά και σε πλήθος σεμιναρίων, ημερίδων σχετικά με τα μαθηματικά και τη διδακτική τους.

Η προετοιμασία μαθητών για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε, η συνδιαχείριση  της  ομάδας ‘ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΠΑΡΕΑ’ και το βιβλίο του «Μαθηματικά για Διαγωνισμούς Δημοτικού» έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του έως τώρα.

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article