Λάρισα

O Δήμος Τυρνάβου καταδικάζει το περιστατικό βίας σε βάρος υπαλλήλου

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Τυρνάβου καταδικάζει το πρόσφατο περιστατικό βίας σε βάρος υπαλλήλου τονίζοντας ότι “οποιαδήποτε μορφή βίας είτε σωματική είτε λεκτική δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτή”.

Αναφέρει μάλιστα ότι θα αναλάβει όλα τα έξοδα του δικαστικού του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και όλη η τοπική κοινωνία του Δήμου μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα και με απόλυτο τρόπο το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα από πολίτη προς υπάλληλο του Δήμου μας.

Καθιστούμε σαφές πως οποιαδήποτε μορφή βίας είτε σωματική είτε λεκτική δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτή.

Σε κάθε περίπτωση, τα όποια παράπονα πολιτών, τα οποία είναι σαφές πως έχουν ελαχιστοποιηθεί τα τελευταία έτη λόγω της κοπιώδους και άοκνης προσπάθειας Δημοτικής Αρχής και Δημοτικών υπαλλήλων, δεν δικαιολογούν τέτοιες απαράδεκτες και ακραίες συμπεριφορές.

Ως Δήμος Τυρνάβου τονίζουμε πως θα διασφαλίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων μας, βελτιώνοντας όπου χρειαστεί τις συνθήκες, ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοί μας να απολαμβάνουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Τέλος εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον δημοτικό μας υπάλληλο ο οποίος υπέστη σωματική βία και σε ένδειξη ελάχιστης έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης δηλώνουμε πως ο Δήμος Τυρνάβου θα αναλάβει τα έξοδα του δικαστικού του αγώνα.»

Το παρόν κείμενο κατατέθηκε από τη Δημοτική αρχή ως πρόταση ψηφίσματος προκειμένου να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Previous ArticleNext Article