Ελασσόνα

Ο Δήμος Ελασσόνας συνδιοργανωτής στον Ορεινό Αγώνα «KARYA OLYMPUS TRAIL 2022»

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ’ όλη τη χώρα θα διεξαχθεί και φέτος για 2η χρονιά  ο Ορεινός Αγώνας στην Καρυά «KARYA OLYMPUS TRAIL 2022» αυτή την Κυριακή 22 Μάϊου στους πρόποδες του Ολύμπου.

Ο αγώνας διεξάγεται με διοργανωτή τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καρυωτών «Ο Όλυμπος» και συνδιοργανωτή τον Δήμο Ελασσόνας, σε 2 μοναδικές διαδρομές απόστασης 25 km και 8,5 km, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές ορεινού δρόμου.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που είμαστε συνδιοργανωτές στον Ορεινό Αγώνα Καρυάς, σε δύο μοναδικές διαδρομές για τους λάτρεις του ορεινού δρόμου. Οι μαγευτικές διαδρομές σε υψόμετρο 900 μέτρων, μέσα από ορεινά μονοπάτια απαράμιλλους κάλλους και φυσικής ομορφιάς, γίνονται πόλος έλξης πάρα πολλών αθλητών από όλη την Ελλάδα για ακόμα μια χρονιά. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά κάθε σωματείο και κάθε αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει την περιοχή, πόσο μάλλον που ο αγώνας της Καρυάς στηρίχθηκε στο μεράκι και την προσωπική δουλειά εθελοντών κατοίκων του δήμου μας και της ομώνυμης κοινότητας, αποδεικνύοντας πως τέτοιες διοργανώσεις μπορούν να αγαπηθούν από όλους και να γίνουν θεσμός».

Το πρόγραμμα του Ορεινού Αγώνα περιλαμβάνει τις διαδρομές:

1ος αγώνας |  Karya Olympus Trail (25 km) | Ώρα εκκίνησης 8:30 π.μ.

2ος αγώνας | Titnata Trail (8,5 km) | Ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ.

Previous ArticleNext Article