Ελασσόνα

Ο Δ. Κουρομπίνας για Βαρόσι: Μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών

Βαρόσι Ελασσόνα.
ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ελασσόνας κ. Κουρομπίνας Διονύσης σχετικά με την ιστορική περιοχή του Βαρουσίου στην Ελασσόνα αναφέρει τα εξής:
Είναι νομίζω αναγκαίο το ΔΣ του Δήμου μας να ακούσει τις απόψεις ειδικά των κατοίκων της ιστορικής περιοχής της Ελασσόνας.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει kouromp, ιδιαίτερα στην ιστορική περιοχή του Βαροσίου.
Η δημιουργία κυκλικών κόμβων στην Ελασσόνα είναι έργο που γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Η εργασίες έχουν δημιουργήσει αρρυθμίες στην ζωή των δημοτών μας.
Ο Δήμος πάντα έχει καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα έργα γίνονται κατόπιν συνεννόησης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματικά γίνεται με δυσκολία μες στην πόλη και η περιοχή του Βαροσίου ( πεζοί, οχήματα και επαγγελματίες) έχει επηρεασθεί σε μεγάλο βαθμό,.
Πρέπει να εξετάσουμε πολλές παραμέτρους για ένα τόσο σημαντικό έργο που σκοπό έχει να βελτιώσει την ζωή των δημοτών μας και όχι μόνο.
Στην περιοχή πέραν της ιστορικής πλατείας με τα καταστήματα, υπάρχουν σχολεία, υπάρχει το πρώτο Κέντρο Υγείας της Ελλάδας με έκτακτα περιστατικά στα οποία δεν υπάρχει μερικές φορές η πολυτέλεια για χάσιμο χρόνου, είναι ένα μικρό νοσοκομείο ουσιαστικά το οποίο χρησιμοποιείται και ως εμβολιαστικό Κέντρο.
Οι κάτοικοι του Βαροσίου ανησυχούν μήπως παγιωθεί μια κατάσταση κυκλοφοριακής δυσκολίας .
Προτείνω δημοσίως στον κύριο Δήμαρχο να γίνει σύγκλιση έκτακτου Ειδικού Δ.Συμβουλίου που θα αφορά στο εν λόγω ζήτημα και εκεί να εισακουστεί η γνώμη επιτροπης των κατοίκων ειδικά της περιοχής .
Να ακούσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Έχοντας ακούσει ήδη κάποιες ουσιαστικές λύσεις και προτάσεις, θεωρώ πως πρέπει να ειπωθούν και στο ΔΣ και να μεταφερθούν αυτές οι ιδέες στους ανθρώπους που κάναν την μελέτη για να γίνουν παρεμβάσεις και αλλαγές προς όφελος των δημοτών πριν την ολοκλήρωση του έργου.
Previous ArticleNext Article