Λάρισα

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τεμπών κ. Χρήστος Κακαγιάννης απαντά στην ανακοίνωση – «καταγγελία» της δημοτικής παράταξης του κ. Κολλάτου

Η παράταξη του κ. Κολλάτου μας εγκαλεί για κομματικοποίηση της λειτουργίας των οργανισμών καθώς και για πολιτική δίωξη των πολιτών. Πράγματι, χρειάζεται μεγάλο θράσος να κατηγορείς μια δημοτική Αρχή ότι δεν σέβεται τους θεσμούς και τη Δημοκρατία, κάτι που η παράταξη του κ. Κολλάτου, επί των ημερών της ως δημοτική Αρχή, το είχε αναγάγει σε επιστήμη. 

Τώρα ως προς τα καταγγελλόμενα. Κατά αρχήν, ο ορισμός των υδρονομέων κατά την αρδευτική περίοδο δεν είναι αρμοδιότητα του Δημάρχου, όπως σκοπίμως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης του κ. Κολλάτου, αλλά αποκλειστική αρμοδιότητα του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος. Το διοικητικό συμβούλιο με κατά πλειοψηφία απόφασή του, τηρώντας την νομοθεσία, την οποία ειρωνεύεται η Δημοκρατική παράταξη του κ. Κολλάτου,  στην συγκεκριμένη θέση της Κοινότητας Κυψελοχωρίου όπου κατατέθηκαν δύο αιτήσεις, ενός δημότη ηλικίας 80 ετών και ενός δημότη ηλικίας 20 ετών, επέλεξε τον νεαρό όπως προβλέπεται και από την κείμενη νομοθεσία. Όσον αφορά τους άλλους υδρονομείς που μας κατηγορούν ότι έχουν την ηλικία που δεν επιτρέπεται ο ορισμός τους, γνωρίζει πολύ καλά η παράταξη του κ. Κολλάτου ότι δεν υπήρχαν άλλοι ενδιαφερόμενοι και ήταν μονόδρομος η πρόσληψή τους, όπως αποφάσιζαν και καλώς έπρατταν και ίδιοι επί των ημερών τους.

Τέλος, στην ανακοίνωσή τους αποκρύπτουν ότι πέρυσι το μεροληπτικό, κομματικοποιημένο και αντιδημοκρατικό διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ που πρόσκειται στην παράταξη του κ. Μανώλη, όρισε ομόφωνα, ως υδρονομέα στην Κοινότητα Κυψελοχωρίου, διότι δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος, τον ανωτέρω ηλικίας 80 ετών δημότη που φέτος δεν ορίσαμε, για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω και για κανέναν άλλο λόγο. 

Κύριοι της αντιπολίτευσης η Δημοκρατία λειτουργεί με νόμους και όχι με τα θέλω, τις επιθυμίες και τα πολιτικά ή μη συμφέροντα του καθενός.

Οι πολίτες κ. Κολλάτο γνωρίζουν πολύ καλά την συμπεριφορά μας απέναντι τους και τον σεβασμό που  έχουμε για κάθε συνάνθρωπό μας. Όσο και να προσπαθείτε με λασπολογία να αμαυρώσετε την Δημοκρατική μας συμπεριφορά δεν θα το καταφέρετε.

Previous ArticleNext Article