Ελασσόνα

Ο… Αμερικάνος της Τσαριτσάνης – Γύρισε στην πατρίδα του και μετέτρεψε το πατρικό του σε επίγειο παράδεισο! ΦΩΤΟ

Ο Άγγελος (Λάκης) Λαμπρόνικος, πλέον κάτοικος Τσαριτσάνης, απουσίαζε χρόνια στην Αμερική, όμως αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και αναστηλώνοντας το σπίτι του του έδωσε ένα ιδιαίτερο στυλ.

Όπως γράφει η εφημερίδα ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ “NEWS”:Ήταν χρόνια στην Αμερική και όταν ήρθε πρίν λίγα χρόνια στην Ελλάδα κι εδώ στη γενέτειρά του την Τσαριτσάνη αναστήλωσε και έκανε εκ νέου το παλιό πατρικό του σπίτι  με έναν ιδιαίτερο τρόπο..

Όμορφο κατοικήσιμο απλό λειτουργικό και με πολύ κέφι και μεράκι δημιούργησε το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, παρά πολύ όμορφο..
Ένα σπίτι επίγειο παράδεισο..
Πρόσθεσε από τη βορειοδυτική πλευρά στον ελεύθερο χώρο την πινελιά του και μαζί με φίλο του έκανε και δημιούργησε ένα όμορφο χώρο με μπόλικη φαντασία με μεράκι και έδωσε ένα προφίλ που αναδεικνύει το περιβάλλον του τόπου μας . Ζωγράφισε δένδρα στους τοίχους και φύτεψε δένδρα στο χώμα, που έφερε για να μπορεί να καλλιεργήσει ότι θέλει στο μέλλον…
Μπράβο

Λάκη σου αξίζουν θερμά

συγχαρητήρια

για την ωραία φαντασία σου , είσαι ελεύθερος άνθρωπος πολύ δημιουργικός και το μεράκι σου ανέδειξε τις φιλικές σου προθέσεις για το περιβάλλον και τα φύση. Είσαι εσύ που φροντίζεις τη γειτονική σου Κρυόβρυση και βάζεις κι εκεί την πινελιά σου, όπου θέλεις να φαίνονται όλα όμορφα και καθαρά.

Ζεις μόνος σου φροντίζεις τον εαυτό σου , αγαπάς τους συνανθρώπους και τους συγκάτοικους του χωριού μας, σε αρέσει η καθαριότητα, είσαι ανήσυχος άνθρωπος και επισημαίνεις αυτά που δεν σε αρέσουν , εύχεσαι , συμβουλεύεις και προτείνεις λύσεις για τα κακώς κείμενα του χωριού Μας και ελπίζεις στις λύσεις και Στις παρεμβάσεις σου..
Αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται μια μικρή κοινωνία, ενός μικρού τόπου..

Θερμά

Συγχαρητήρια

Λάκη…

Δείτε φωτογραφίες:
Previous ArticleNext Article