Λάρισα

O Μ. Χαρακόπουλος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

Ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την Απόφαση του Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,  σύμφωνα με την οποία ορίζεται Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Α.Π.. 1713/24.09.2018), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου. Την εκλαμβάνω ως ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και θα εργαστούμε με τους συνεργάτες μου στον Τομέα να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του.

Τα θέματα προστασίας του πολίτη βρίσκονται, δυστυχώς, στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εγκλωβισμένη στις αναχρονιστικές ιδεοληψίες της και στην παροιμιώδη ανικανότητά της, έχει επιτρέψει την επέκταση της ανομίας και την έξαρση της εγκληματικότητας.

Για εμάς στη Νέα Δημοκρατία η ασφάλεια των πολιτών και η αποκατάσταση του νόμου και της τάξης σε κάθε σημείο της πατρίδας είναι βασική μας προτεραιότητα. Η ασφάλεια είναι θεμελιώδες δικαίωμα σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία. Και βασική υποχρέωση σε ένα κράτος δικαίου είναι η εφαρμογή του νόμου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Τομεάρχη Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε το διάστημα που ήμουν αναπληρωτής τομεάρχης».

Previous ArticleNext Article