Ελασσόνα

Oι Ελασσονίτες της Μαγνησίας τιμούν την Αθηνά Κρικέλη

νοιχτή εκδήλωση  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 , διοργανώνει ο  Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας  την Τετάρτη 7  Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ. . στο Ξενοδοχείο “ΠΑΡΚ” Βόλου. Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου “όσοι τυχεροί  παραβρεθούν , θα απολαύσουν ένα  μοναδικό, πολυβραβευμένο, με τρία παγκόσμια βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, ντοκιμαντέρ, με τίτλο:” “Elassona: Secret Path to Mt  Olympus- Ελασσόνα: Το μυστικό μονοπάτι για τον Όλυμπο” .
Ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , κλείνοντας φέτος 24 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία (έτος ίδρυσης 1994) , έχει επιλέξει να βραβεύσει  τη διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και ανταποκρίτρια  σε πολλά επικίνδυνα μέρη του πλανήτη , Ελληνίδα κ. Αθηνά Κρικέλη, αναγνωρίζοντας την  τεράστια προσφορά της  στην ανάδειξη του Ολύμπου ,της Θεσσαλίας και της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, μέσα από εκπληκτικά Ντοκιμαντέρ που σαρώνουν τα παγκόσμια βραβεία , τιμώντας στο πρόσωπό της  μια σπουδαία ,περήφανη και  πολυβραβευμένη- για το έργο της διεθνώς- Ελληνίδα , η οποία διαφημίζει , όχι μόνο τη χώρα της ,αλλά και τον πολιτισμό της , σε όλη την υφήλιο.
Σημειώνεται ότι η κ. Αθηνά Κρικέλη είναι η Ιδρύτρια-Διευθύντρια του Ellopia Media Group της Νέας Υόρκης και συνεργάτης του National Geographic.
Επίσης, αξιοθαύμαστο είναι  ότι στη σειρά Μt Olympus ,τα τρία πρώτα ντοκιμαντέρ, έχουν ήδη  αποσπάσει 13 αγαλματίδια από παγκόσμια Φεστιβάλ Κινηματογράφου (www.ellopiatv.com). Τον Σεπτέμβριο του 2018 το ντοκιμαντέρ Mt Olympus: The Creation θα προβληθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης της Νέας Υόρκης, και θα ξεκινήσει επίσημα την πορεία του για τα Όσκαρ  του 2018.
Για τον λόγο  αυτό , ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας ,καλεί όλους τους Ελασσονίτες της Μαγνησίας ,αλλά και τους φίλους τους , να παραβρεθούν  σε μια όμορφη βραδιά, γεμάτη Ελλάδα , ποιότητα και αισθητική , προκειμένου να απολαύσει ένα  πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ της κ. Αθηνάς Κρικέλη για το μυθικό βουνό , τον Όλυμπο, να συνομιλήσει με την διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και ρεπόρτερ δύσκολων αποστολών στα πιο επικίνδυνα σημεία του πλανήτη, να δει από κοντά τρία από τα βραβεία-αγαλματίδια παγκόσμιων φεστιβάλ και φυσικά να γευτεί, όπως κάθε φορά, γεύσεις της περιοχής του Θεσσαλικού Ολύμπου. (Συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ)” .

Previous ArticleNext Article