Ελασσόνα

Νίκος Ευαγγέλου: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί»

«Ο δήμαρχος Ελασσόνας προσπαθεί να ρίξει λάσπη για να κρύψει τις παρανομίες του» τονίζει ο Νίκος Ευαγγέλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αμηχανία του κ. Γάτσα τον παρασύρει να κάνει το ένα λάθος πίσω στο άλλο και να ψεύδεται μόνιμα χωρίς να γνωρίζει ποιο θεσμό εκπροσωπεί και κυρίως χωρίς να γνωρίζει πως να απαντά στην κριτική που του ασκείται.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι παρέα με φίλους , ούτε κάποιο  παιδικό παιχνίδι για να στοιχηματίζουμε ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα που πλησιάζει η λήξη της θητείας του και αυτής της μικρής παρένθεσης για το δήμο της Ελασσόνας, συνεχίζει να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα.

Επικαλείται ότι δεν καταλάβαμε τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απάντηση βρίσκεται στην βιντεοσκόσπηση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία μπορεί ο καθένας να ανατρέξει για να δει πως κάποιοι κάνουν το άσπρο-μαύρο.

Είναι αλήθεια ότι  κ. Γάτσας βρίσκεται σε μόνιμη σύγχυση σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, ειδικά όταν θέλει να περάσει αποφάσεις που κινούνται στα όρια της νομιμότητας ή και καθόλου.

Τον συμβουλεύουμε για άλλη μια φορά όταν δεν είναι σίγουρος τι γίνεται και τι ψηφίζεται να είναι προσεκτικός, δεν χρειάζεται πανικός και βιασύνη για να ικανοποιήσει κάθε φορά τους ημετέρους του.

Η πρόταση μας ήταν ξεκάθαρη. Η αρχική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου ήταν συγκεκριμένη και έλεγε ότι ορισμένες οφειλές μπορούν να πληρωθούν και κάποιες άλλες όχι καθώς έχουν παραγραφεί.

Αυτό που ζητήσαμε ήταν να γνωμοδοτήσει εκ νέου ο ίδιος νομικός στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, αν νομιμοποιείται το σώμα από την ώρα που δεν αμφισβητούνται οι οφειλές να  τις πληρώσει όλες.

Και πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, σημειώσαμε ότι αν πρέπει να τις πληρώσει ο δήμος όλες και δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα χρήματα  να πληρωθούν σε βάθος χρόνου.

Επί της ουσίας η πρόταση μας ήταν μια πρόταση προστασίας του κύρους του Δήμου μας και φυσικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ταραχή του κ. Γάτσα η οποία προήλθε από τη συζήτηση του πρώτου θέματος στην ημερήσια διάταξη που προσπάθησε να ξεπουλήσει ακίνητα του Δήμου (παραχώρηση 99 ετών)και μάλιστα χωρίς δημοπράτηση δεν του επέτρεψε να είναι νηφάλιος, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει την τοποθέτηση μου , πόσο μάλλον και των υπολοίπων συμβούλων μας.

Κατανοούμε την τεράστια αγωνία  του αφού είναι γνωστά τα προβλήματα  που αντιμετωπίζει από την διατάραξη των σχέσεων και ισορροπιών μεταξύ των δύο συνδυασμών του.

Αντί  λοιπόν να κοιτάξει τα του οίκου του, λασπολογεί εναντίον της δικής μας παράταξης.

Η παράταξη μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως, στις επερχόμενες εκλογές.

Είμαστε συσπειρωμένοι και κάνουμε τη δουλειά που θα έπρεπε ο ίδιος ως δήμαρχος να κάνει.

Επισκεπτόμαστε κάθε χωριό του Δήμου, μιλάμε με τους ανθρώπους, καταγράφουμε και αναδεικνύουμε τα προβλήματα  τους που είναι πάρα πολλά.

Ευτυχώς κύριε Γάτσα οι μάσκες έπεσαν, η ανικανότητα διοίκησης  είναι ολοφάνερη

Το απόλυτα μηδενικό έργο σας, οι  απευθείας αναθέσεις με μηδενικές εκπτώσεις έγινε αντιληπτό από τους δημότες και η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

Ψυχραιμία

Previous ArticleNext Article