Αθλητισμός

Νίκη γοήτρου για τον Οικονόμο, 3-1 στην Φαλάνη

Νίκη γοήτρου πέτυχε στην Φαλάνη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, επικρατώντας με 3-1 του Φαλανιακού, τρεις ημέρες μετά τον άδοξο αποκλεισμό του από τον τελικό του Κυπέλλου. Οι “πράσινοι”, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης, προηγήθηκαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με σουτ του Δ.Μουλτσιά, ενώ στο 16′ σε ανατροπή του ιδίου καταλογίστηκε πέναλτυ που αξιοποίησε ο Τσούτσας, “γράφοντας” το 0-2.
Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση του αποτελέσματος στο 72′ με γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Τσιάκου που από κοντά εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων, ενώ στην συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση.
Στο 90’+3′ ο Στ.Δραχαλίβας έφυγε στην αντεπίθεση από τον χώρο της μεσαίας γραμμής και, φθάνοντας απέναντι από τον Κωνσταντίνου, πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Σκάρπας με βοηθούς τους Γιάννη Βαλιώτη – Γιάννη Μπασινό.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Ν.Καρυώτης (88′ Ιγγλέζος), Πάνου, Στάμος, Κολοβός, Γκανάτσας (63′ Ευαγγελούλης), Πανταζής, Καρακίτσιος (88′ Μπλάνας), Κυρίτσης, Τσιάκος, Ντανίκας (63′ Ανατολίτης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Γκόλτσιος, Αυλογιάρης, Γανός, Νικολακούλης, Τσούτσας, Δ.Μουλτσιάς (78′ Γεωργούλης), Δριστέλας, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
Previous ArticleNext Article