Ελασσόνα

Νέος Πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ελασσόνας ο Γιώργος Γιαννούλας

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο νέος Πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ελασσόνας ο Γιώργος Γιαννούλας.

Δείτε αναλυτικά:

“Φίλες και φίλοι,Νεοδημοκράτισες και νεοδημοκράτες,

Έληξε χθες το βράδυ η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ οι οποίες πρόκειται να διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου. ΔΕΕΠ πρώην ΝΟΔΕ Λάρισας Για την προεδρία της γαλάζιας οργάνωσης στο νομό της Λάρισας κατατέθηκαν δυο υποψηφιότητες, του Ζήση Γρηγορίου και του Ηλία Σουφλιά.

Για τις Τοπικές Οργανώσεις του ν. Λάρισας κατατέθηκαν οι εξής υποψηφιότητες: Λάρισα: Σοφία Ζαχαρή Ελασσόνα: Γιώργος Γιαννούλας Κιλελέρ: Δημήτρης Τσιάρας Τέμπη: Χρήστος Κίτσιος Τύρναβος: Βασίλης Μάικος Αγιά: Μαρία Ζεστούλη Όλοι τους εκλέγονται κατευθείαν ως μοναδικές υποψηφιότητες ενώ μόνο στο δήμο Φαρσάλων θα στηθούν κάλπες για την εκλογή προέδρου ανάμεσα στους Δημήτρη Γιακοβή και Ιωάννα Σούρλα-Γούσιου.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή που υπέβαλα την υποψηφιότητα μου για πρόεδρος για την ΔΗΜ.Τ.Ο Ελασσόνας με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε και με γεμίσατε με αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και μπορεί να εκφράσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σ’ αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο. Φιλοδοξούμε, όλοι μαζί ενωμένοι, παλιά και νέα μέλη της, να την μετατρέψουμε σε ένα ανοιχτό και σύγχρονο κόμμα με εσωκομματική δημοκρατία και διάλογο.

Σας ευχαριστώ θερμά Γιαννούλας Γεώργιος

Previous ArticleNext Article