Ελασσόνα

Νέο Κατάστημα modeco Λ. Κηφισίας 332 στο Χαλάνδρι!!!

Ένας νέος εντυπωσιακός χώρος 2 επιπέδων, γεμάτος με ιδέες και προτάσεις για την επίπλωση των παιδικών και εφηβικών δωματίων, της κρεβατοκάμαρας αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, σας περιμένει επί της Λ. Κηφισίας 332 στο Χαλάνδρι (έναντι ΥΓΕΙΑ)!

Λειτουργικές λύσεις με έπιπλα υψηλής αισθητικής με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής με τη ‘γραπτή εγγύηση 5 ετών’. Στο νέο μας χώρο θα βρείτε μία πλούσια συλλογή επίπλων σε ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων που προσφέρουν εργονομία και ευελιξία στο χώρο σας. Τα τελευταία χρόνια η modeco προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις & μονάδες φιλοξενίας.

Με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και με μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιό της, στην Ελασσόνα του Ν. Λάρισας, η modeco διασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια για το παιδί, τη λειτουργικότητα των επίπλων και την αντοχή τους στο χρόνο.

Οι έμπειροι Σύμβουλοι Διακόσμησης της modeco μελετούν τους χώρους σας και προτείνουν λύσεις διαρρύθμισης και διακόσμησης που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, σχεδιάζοντας το χώρο σας με 3d Autocad τρισδιάστατης απεικόνισης.

Επισκεφθείτε μας και κερδίστε Μοναδικές Εκπτώσεις έως 40%!

Λ. Κηφισίας 332, Χαλάνδρι (έναντι ΥΓΕΙΑ)

Τ. 210 6824820

www.modeco.gr

Previous ArticleNext Article