Ελασσόνα

Νεκρός ο Γιάννης Ντούφας στο χθεσινοβραδινό τροχαίο στην Ελασσόνα – Έγινε 50μ. από όπου είχε σκοτωθεί το βρέφος

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Δεσκάτης, λίγο έξω από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, που στοίχισε τη ζωή 69χρονου.
Ήταν 20΄ πριν τις 9 το βράδυ, όταν δύο Ι.Χ., κινούμενα προς αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν μετωπικά λίγο πιο έξω από το Κεφαλόβρυσο και την παρακείμενη λίμνη. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος(κινούνταν προς Δεσκάτη) 69χρονος Ντούφας Γιάννης, συνταξιούχος, και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος που εκινείτο προς Ελασσόνα(ιερέας με συγγενικό του πρόσωπο).
Αμέσως σήμανε συναγερμός και στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας και του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανολογείται πως το ένα από τα δύο οχήματα επιχείρησε προσπέραση σε τρίτο όχημα, κάτι που έφερε και τη μετωπική σύγκρουση.
Και μια τραγική λεπτομέρεια: το χθεσινό τροχαίο συνέβη μόλις 50 μέτρα από το σημείο όπου είχε γίνει το πρόσφατο τροχαίο που συγκλόνισε τη χώρα, με τον τραγικό θάνατο του 10 μηνών βρέφους, οικογένειας Ελασσονιτών!
Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του χθεσινοβραδινού τροχαίου στο Κεφαλόβρυσο διενεργεί το Α.Τ. και η Τροχαία Ελασσόνας.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
Previous ArticleNext Article