Ελασσόνα

Κατέρρευσε η στέγη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας- Από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς μικρών παιδιών

Δεν έχουν τέλος τα όσα περνούν οι κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής Γάτσα-Καρανίκα να υλοποιήσει  ακόμη και έργα με έτοιμες μελέτες και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να γινόμστε μάρτυρες τραγικών γεγονότων , όπως η κατάρρευση της στέγης του 3ου Δημοτικού Σχοελίου Ελασσόνας, για το οποίο η δική μας δημοτική αρχή είχε έτοιμη μελέτη προκειμένου να αναβαθμιστεί το κτίριο ενεργειακά, αλλά και εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση της μελέτης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τρομοκρατημένοι οι γονείς έτρεχαν να πάρουν τα παιδιά τους από το Σχολείο, όπου ευτυχώς αν και υπήρξαν μεγάλες ζημιές από την κατάρρευση της στέγης και την πτώση υλικών, δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό.

Για άλλη μια φορά η ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής χτυπάει κόκκινο και πέρα από την παντελή αδιαφορία της για τις ανάγκες του τόπου, είναι πλέον επικίνδυνη για την ασφάλεια των ίδιων των πολιτών.

Πιστέψαμε ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ότι με την πάροδο των δύο χρόνων, κάποια πράγματα θα μπορούσαν ίσως να βελτιωθούν και να καλυτερεύσει η διοίκηση του δήμου μας.

Δυστυχώς οι κύριοι Γάτσας-Καρανίκας είναι ανίκανοι να ιεραρχήσουν  οτιδήποτε έχει σχέση με την περιοχή και τις ανάγκες της.

Εκ του θεσμικού μας ρόλου πια είμαστε αναγκασμένοι να παρέμβουμε με όποιον τρόπο μπορέσουμε για να μην ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις.


 

Previous ArticleNext Article