Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου: Πανικός ή άγνοια; Ο κ. Γάτσας ερμηνεύει ακόμη και τους νόμους του κράτους κατά το δοκούν

Στη ανακοίνωση του Νίκου Ευαγγέλου αναφέρονται τα κάτωθι:

“Ο πανικός του δημάρχου είναι ολοφάνερος και δεν μας εκπλήσσει η απάντησή του, μας έχει άλλωστε συνηθίσει αφού ακολουθεί μια πάγια τακτική, να απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα.

Να αγορεύει λες και βρίσκεται σε αίθουσες Δικαστηρίων και προσπαθεί να χτίσει άλλοθι για τους πελάτες του.

Εκεί βέβαια είναι μέρος της δουλειάς του, σε ότι αφορά όμως την λειτουργία του Δήμου  και τους δημότες είναι υποχρεωμένος να είναι ειλικρινής και να εργάζεται για το κοινό όφελος.

Είναι απαράδεκτο να μιλά για αόρατους αρδευτές, αδιαφορώντας για την κατάσταση που ο ίδιος έχει διαμορφώσει με την εμμονή του να πληρώνουν με βάση το στρέμμα και όχι το κυβικό μέτρο.

Είναι απαράδεκτο επίσης να ερμηνεύει τους νόμους του κράτους κατά το δοκούν, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε άσχετους.

Ε, λοιπόν ούτε άσχετοι είμαστε, ούτε αόρατοι.

Τι μας είπε λοιπόν ο κ. Γάτσας;

Είπε ότι επανερχόμαστε σε θέματα που έχουν απαντηθεί, τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε από τη στιγμή που ποτέ δεν έχουμε λάβει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο κ. Γάτσας κατά την προσφιλή του τακτική μιλάει περί ανέμων και υδάτων εξαντλεί κάθε δημοτικό σύμβουλο μέσα στην αίθουσα και τελειώνει ή μάλλον μας τελειώνει όλους αφού ποτέ δεν μας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσουμε διεξοδικά ένα θέμα.

Αναφέρθηκε στην δική μας θητεία

Του κάνουμε γνωστό ότι ο τρόπος διαχείρισης στη διάρκεια της δικής μας θητείας και η πολιτική που εφαρμόσαμε στους ορατούς και όχι στους αόρατους αρδευτές ήταν πολύ προσεκτική και κοστολογημένη με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος  και με κριτήριο την κατανόηση που οφείλει να έχει μια δημοτική αρχή σε ένα κομμάτι της κοινωνίας που έχει πληγεί λόγω της πολυετούς ύφεσης.

Δεν απευθυνθήκαμε σε ψηφοφόρους, απευθυνθήκαμε σε δημότες σε όλους τους δημότες και προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση στα προβλήματά τους.

Για να δούμε τώρα πόσο καλά γνωρίζει τους νόμους ο κ. Γάτσας

Η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων με βάση την υπ΄ αρ. οικ. 135275/ 19-5-2017 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’ 1751 22-5-2017 και αφορά έγκριση γενικών κανόνων καταλόγισης υπηρεσιών ύδατος , το άρθρο 11 έχει τις παραγράφους 1,2 – 2,1 και 2,2.

Λάθος μετάφραση κάνατε ή μονομερώς ερμηνεία δώσατε, πάντως  και πάλι δεν είσαστε ειλικρινής εκτός και αν λόγω του πανικού σας δεν το διαβάσατε προσεκτικά.

Σε ότι αφορά στην περιβαλλοντική ευαισθησία μας αυτή προφανώς και δεν την διαπραγματευόμαστε.

Εσείς κάνετε σπατάλη του νερού την ώρα που όλοι μιλάνε για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη να είμαστε όσο το δυνατόν και να προστατεύουμε με κάθε τρόπο τον πλανήτη.

Αλήθεια αν υπάρξει αντιπαραβολή ή έλεγχος δηλωμένων στρεμμάτων και αρδευομένων τι θα επικαλεστείτε ως στοιχείο;

Τις δηλώσεις του κάθε αρδευόμενου δημότη;

Ποιος θα ελέγξει την εγκυρότητα των στοιχειών που θα δηλωθούν;

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε συνέχεια στη ληστρική πολιτική άρδευσης που ψηφίσατε, αλλά δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Ευτυχώς σε αυτή την χώρα υπάρχουν ελεγκτικές αρχές στις οποίες και θα παραθέσουμε τους Νόμους και τα ισχύοντα άρθρα τις οποίες  προφανώς δεν θα μπορέσετε να αμφισβητήσετε”.

Previous ArticleNext Article