Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου: Ο κ. Γάτσας επιτέλους αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να απαντήσει

Δεν συνηθίζουμε ως παράταξη ούτε και εγώ ως επικεφαλής να δημιουργούμε θέματα και εντυπώσεις ανευ λόγου και ουσίας.

Η παρέμβαση μας λοιπόν ήταν και ουσιαστική και κρίσιμη, καθώς οποιαδήποτε απερίσκεπτη κίνηση στις μέρες που ζούμε μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αυτό ακριβώς επισημάναμε.

Η όποια αναβολή της συγκέντρωσης επικαλείται ο κ. Γάτσας, μάλλον έγινε γνωστή σε πολύ συγκεκριμένα άτομα και σίγουρα όχι στα μέλη της παράταξης μας ως όφειλε.

Χαιρόμαστε όμως που κάποιοι μπόρεσαν να λειτουργήσουν έστω και την τελευταία στιγμή με σύνεση.

Σε ότι αφορά τα περί αντιθέσεων καλό θα ήταν να αποφεύγονται, καθώς όταν η παράταξή μας ζητούσε την δια ζώσης συνεδρίαση στην περιοχή μας δεν υπήρχαν κρούσματα και όλα τα Δημοτικά Συμβούλια σε περιοχές που δεν θεωρούνταν υψηλού κινδύνου έπρατταν ακριβώς το ίδιο.

Κατανοούμε την ενόχληση του κ. Γάτσα και της Δημοτικής Αρχής και την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για άλλη μια φορά, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν μπορεί.

Όπως δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι οι συνεδριάσεις γίνονταν κανονικά για θέματα που κατά βάση ήταν υπηρεσιακά και όχι για ένα μείζονος σημασίας θέμα όπως ο απολογισμός του 2018.

Στα θετικά της όλης υπόθεσης είναι ότι ο κ. Γάτσας επιτέλους αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να απαντήσει έστω και μέσω του γραφείου τύπου, αν και μέχρι τώρα δεν το συνήθιζε παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε πολλές φορές από την παράταξή μας, για μια σειρά θεμάτων και προβλημάτων που ταλαιπωρούν την πόλη και τους δημότες.

Να του ευχηθούμε να συνεχίσει γιατί ίσως και μέσω ανακοινώσεων μπορέσει να επικοινωνήσει με την πραγματικότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Ελασσόνας στην καθημερινότητα τους και είναι πάρα πολλά.

Previous ArticleNext Article