Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου: “Με εμμονές και κακοδιαχείριση δεν διοικείται ένας Δήμος”

«Σε λογική Μαυρογιαλούρου  η δημοτική αρχή Γάτσα, χωρίς ίχνος οικολογικής συνείδησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Ελασσόνας και πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής:

Είναι πραγματικά εμμονική η στάση του δημάρχου κ. Ν. Γάτσα στο θέμα της άρδευσης με το στρέμμα, φτάνει μάλιστα στο σημείο να επαίρεται επειδή δημοσίευσε τα στοιχεία αρδευόμενων εκτάσεων ανά δημοτικές γεωτρήσεις, στην κεντρική ιστοσελίδα του δήμου και αυτό να προσπαθεί να το παρουσιάσει ως κίνηση διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του μητρώου αρδευτών.

Στην πραγματικότητα ο κ. Γάτσας προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του και να κρυφτεί πίσω από δάχτυλο του για την τιμολογιακή πολιτική που ψήφισαν οι συνεργαζόμενες παρατάξεις  τα τελευταία τρία χρόνια και τιμωρεί τους αρδευτές  αλλά και τους υπόλοιπους δημότες.

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, αλλά ως παράταξη πιστεύουμε ακράδαντα ότι  δεν μπορεί να σταματήσει η αλόγιστη χρήση του νερού από όλους αν δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης ανά κυβικό μέτρο και αν συνεχίζουν οι αγρότες μας να ποτίζουν με το στρέμμα.

Αυτή η απόφαση των συνεργαζόμενων παρατάξεων Γάτσα-Καρανίκα οδηγεί αναπόφευκτα σε υπέρογκη κατανάλωση ρεύματος ανά ώρα και μάλιστα σε μια χρονική συγκυρία που  γνωρίζουν η τιμή της κιλοβατώρας έχει φτάσει στα ύψη.

Δεχόμαστε καθημερινά πια καταγγελίες πολιτών για την εγκυρότητα των δηλωθέντων στρεμμάτων αλλά και για με ειδική μεταχείριση σε ημετέρους.

Εκτός του υψηλού κόστους ρεύματος για τους ίδιους τους αρδευτές το κόστος μετακυλίεται και στους υπόλοιπους δημότες αφού ο ο δήμος θα κληθεί να πληρώσει την  συνολική κατανάλωση ρεύματος στον πάροχο.

 

Το νερό το πιο πολύτιμο αγαθό και η διαχείριση του πρέπει να γίνεται με σεβασμό και με προγραμματισμό για να μην υπάρξει έλλειψη.

 

Επίσης θα πρέπει  να είναι σωστά τιμολογημένο για όλους χωρίς πελατειακές και άλλες σχέσεις.

 

Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε σήμερα χωρίς οικολογική συνείδηση και με λογική Μαυρογιαλούρου.

 

 

Previous ArticleNext Article