Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου: “Αμείλικτα τα ερωτήματα προς την Δημοτική Αρχή Γάτσα”

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου ρίχνει «βέλη» στην δημοτική αρχή. Αναλυτικά:

“Όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα κι αν επιστρατεύσει ο δήμαρχος  δεν πείθει πια κανέναν κάτοικο της Ελασσόνας

 

Χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης και με κύριο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου Ελασσόνας, η παράταξη “Αλλάζουμε”, ψήφισε τον ισολογισμό στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ωστόσο θεωρούμε επιβεβλημένο να σημειώσουμε τα παρακάτω:

 

Η Δημοτική Αρχή Γάτσα είναι η μοναδική δημοτική αρχή που της διατέθηκαν κονδύλια λόγω της πανδημίας και του σεισμού της 3ης Μαρτίου και που αντί να παράξει έργο αδυνατεί να απορροφήσει κονδύλια ακόμη και για έργα που ήταν εγκεκριμένα από την δική μας θητεία.

 

Ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης σας δώσαμε χρόνο για να δούμε αν τελικά έστω και με καθυστέρηση θα μπορούσατε να υλοποιήσετε τα έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

Τελικά ο χρόνος δεν είναι ο εχθρός για την δημοτική αρχή αλλά η πλήρης ανικανότητα και ανεπάρκεια, που πλέον δεν κρύβεται ακόμη και από τον κάτοικο του πιο απομακρυσμένου χωριού.

 

Πατώντας στο επιχείρημα της έκτακτης ανάγκης κάθε φορά με την μέθοδο των απ’ ευθείας αναθέσεων, μοιράζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτες, χωρίς καμμία έκπτωση από τη μία και με συνεχή οικονομική επιβάρυνση από την άλλη στους δημότες.

 

Νοικιάζει κτίρια και αποθήκες και ταυτόχρονα παραχωρεί δημοτικά κτίρια σε συλλόγους, δείγμα κακής διαχείρισης των δημοτικών κτιρίων και κακού προγραμματισμού και σε αυτόν τον τομέα.

 

Προσπαθεί μέσω προσλήψεων να υποχρεώσει τους συνδημότες χωρίς κανείς να γνωρίζει ούτε καν το δημοτικό συμβούλιο με ποιά κριτήρια γίνονται οι προσλήψεις και σε ποιές θέσεις τοποθετούνται αυτά τα άτομα.

 

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και αμείλικτα.

 

Γιατί δεν δώσατε τα 600 ευρώ στους σεισμόπληκτους όπως έκανε ο γειτονικός δήμος Τυρνάβου;

 

Υπάρχουν εξαιρέσεις και στην στήριξη των σεισμόπληκτων;

 

Κάθε φορά που θέτουμε τα ερωτήματα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική αρχή Γάτσα απαντά “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”,

 

Μόνο που τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και αν επιστρατεύσει δεν μπορεί να πείσει κανέναν πολίτη του Δήμου μας.

 

 

Previous ArticleNext Article