Ελασσόνα

Μήνυμα Νίκου Ευαγγέλου (Πρώην Δημάρχου Ελασσόνας) για νέα χρονιά

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Αυτές τις ώρες της συμβολικής νέας αρχής, που προσδιορίζει κάθε φορά η Πρωτοχρονιά, μπορούμε να αισθανόμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι για τις δυνατότητές μας.

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο. Με τη σιγουριά ότι θα καλύψουμε το χαμένο χρόνο και θα δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μία νέα πορεία για την αγαπημένη μας Ελασσόνα.

Το 2023 οριοθετεί μία νέα συλλογική προσπάθεια. Είναι χρέος μας να βάλουμε ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Είναι χρέος μας να εργαστούμε συστηματικά για να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Να τον μετατρέψουμε σε έναν Δήμο που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι. Έναν Δήμο με ουσιαστικές υποδομές, με καθαριότητα, με αποτελεσματικές υπηρεσίες και ασφάλεια. Είναι χρέος μας η ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας, η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Παράλληλα όμως με αυτά, πρέπει να συγχρονίσουμε τη δράση μας με όλες τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις. Θέλουμε την Ελασσόνα μία «έξυπνη πόλη» που θα αξιοποιεί με διαφάνεια την τεχνολογία και τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις προς όφελος των πολιτών.

Με δουλειά και σχέδιο, πρέπει να οδηγήσουμε τον Δήμο μας, σε ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Μαζί με τις ευχές μου για πραγμάτωση κάθε προσωπικού στόχου, σε κάθε μία και σε κάθε έναν ξεχωριστά, εύχομαι το 2023 να αποδειχθεί έτος δημιουργίας, έτος ανάπτυξης και προόδου.

Όλοι μαζί, μπορούμε και πρέπει να πάμε την Ελασσόνα ψηλά!

Νίκος Ευαγγέλου

Previous ArticleNext Article