Λάρισα

Μήνυμα Χρήστου Κέλλα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

«Η 21η Νοεμβρίου είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Ελλάδα. Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ανήμερα των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και προστάτιδας του λαού μας. Ευχαριστούμε τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που εγγυώνται την εθνική μας ασφάλεια με αυταπάρνηση, υποκλινόμενοι στην ιερή μνήμη των στρατιωτικών μας, χάρη στην αυτοθυσία των οποίων η πατρίδα μας στέκεται σήμερα ελεύθερη και ανεξάρτητη στον σύγχρονο κόσμο.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, προσθέτοντας:

«Η φετινή διπλή γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ορθοδοξίας βρίσκει την Ελλάδα να αγωνίζεται σε δύο μέτωπα. Αφενός, προασπιζόμαστε τα σύνορα της ενωμένης Ευρώπης, την εθνική κυριαρχία και τη διεθνή έννομη τάξη απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα και, αφετέρου, μαχόμαστε για την προστασία της δημόσιας υγείας και την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού έναντι της παγκόσμιας απειλής του κορονοϊού.

Με πίστη στις γνώσεις και τις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού μας, θα κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση. Είθε η Παναγία να σκεπάζει πάντοτε την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ιδίως όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Ζήτω η Ελλάδα!».

Previous ArticleNext Article