Λάρισα

Mελία Λάρισας: Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον Αντιδήμαρχο Ρ. Φεραίου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Ρ. Φεραίου από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου στο ύψος της Μελίας, με θύμα τον 47χρονο Αντιδήμαρχο ΟΙκονομικών του Δήμου Ρ. Φεραίου Γιάννη Κουβάτα.

Ο Αντιδήμαρχος Ρ. Φεραίου Γιάννης Κουβάτας, είχε πάει με το αγροτικό του όχημα μαζί με τον 16χρονο γιο του, στη Λαχαναγορά προκειμένου να προμηθευτεί διάφορα προϊόντα για τα κατάστημα με οπωρολαχανικά που διατηρούσε στη Ν.Ιωνία στη Λεωφ. Ειρήνης.

Επιστρέφοντας, στο ύψος της Μελίας, φέρεται ότι έσκασε το μπροστινό αριστερό λάστιχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήμτος που ήταν έμφορτο κι ανετράπη αριστερά από την πλευρά του οδηγού.

Ο 16χρονος γιος του δεν τραυματίστηκε και βγήκε μόνος του από το όχημα.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον πρόωρο θάνατο του 47χρονο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα χθες, το βράδυ παρευρέθηκε και στο άναμμα του δένδρου στο Ριζόμυλο, μαζί με πλήθος δημοτών.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Κουβάτας

Ο Γιάννης Κουβάτας ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, δύο αγοριών 18 και 16 ετών και ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών. Ο Γιάννης Κουβάτας είχε άλλα δύο αδέλφια, ο ένας δίδυμος με τον άτυχο 47χρονο.

Ήταν γιος του Δημήτρη – Τάκη Κουβάτα που έφυγε από τη ζωή το 2012 από παθολογικά αίτια κι για χρόνια είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος του πρ. Δήμου Φερρών, και του Βελεστίνου, καθώς και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

e-thessalia.gr

Previous ArticleNext Article