Λάρισα

Μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά στον Πλαταμώνα έχουν επιφέρει αναστάτωση στον κόσμο – Το μπάνιο στη θάλασσα και η «μάχη» με κατοικίδιο

Σειρά καταγγελιών Λαρισαίων έχουν φτάσει στο onlarissa.gr σχετικά με δύο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στον Πλαταμώνα σκορπίζοντας σε αρκετές περιπτώσεις τον φόβο σε μικρά παιδιά ή και σε ενήλικους που κυκλοφορούν με κατοικίδια.

Αρκετά τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί από το κέντρο του Πλαταμώνα μέχρι και την παραλία. Οι μεγαλόσωμοι αδέσποτοι σκύλοι επιτίθονται κυρίως σε σκυλάκια την ώρα που τα βγάζουν βόλτα οι ιδιοκτήτες τους.

Το τελευταίο περιστατικό σύμφωνα με καταγγελία Λαρισαίου έλαβε χώρα στην παραλία Καλαμάκι, όταν τα αδέσποτα σκόρπισαν τον φόβο σε μικρά παιδιά βουτώντας δίπλα τους μέσα στη θάλασσα, ενώ λίγο αργότερα επιτέθηκαν σε κατοικίδιο λουόμενου με αποτέλεσμα να γίνει πραγματική «μάχη» και τους παραβρισκόμενους να προσπαθούν να σώσουν το δύστυχο ζωάκι που τραυματίστηκε από το μένος των αδέσποτων.

Οι ιθύνοντες θα πρέπει να επιληφθούν το συντομότερο του προβλήματος, καθώς βάσει καταγγελιών τα περιστατικά αυξάνονται και πληθύνονται τελευταία.

φωτο αρχείου

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article