Λάρισα

Μεγαλοπρεπώς εορτάστηκε, στο Δήμο Τεμπών, ο πολιούχος Άγιος Απόστολος Θωμάς στο Μακρυχώρι

Μεγαλοπρεπώς εορτάστηκε, στο Δήμο Τεμπών, ο πολιούχος Άγιος Απόστολος Θωμάς στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της έδρας του Δήμου, στο Μακρυχώρι .
Στην Ακολουθία του Εσπερινού, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Θωμά, στην έδρα του δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Μηστογιάννης, και κ. Γιώργος Νικολάου και η Πρόεδρος της Κοινότητας  Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού.
Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, τόνισε πως η καλή απιστία μέσα από την ενδελεχή έρευνα οδηγεί στην πίστη που είναι σωτήρια. Η Εκκλησία, μας προκαλεί και μας εμψυχώνει να αναζητούμε τον Θεό ώστε να συναυξάνεται και να εδραιώνεται η πίστη μας.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της εορτής του Αγίου Αποστόλου Θωμά στο Μακρυχώρι,  βρέθηκε η βουλευτής κα Στέλλα Μπίζιου,συνοδευόμενη από τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκο Λιούπα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Κοινοτήτων, όπου παρακολούθησαν την πανηγυρική θεία λειτουργία, λειτουργούντος του ιερέως της ενορίας π. Ιωάννου, συνοδεία καλλίφωνων ψαλτών και  παρουσία πολλών πιστών, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Previous ArticleNext Article