Λάρισα

Με τον Διοικητή 1ης Στρατιάς και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο και τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Ιωάννη Αμανατίδη είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.ΘανάσηςΜαμάκος.

Στη συνάντηση με τον Αντιστράτηγο, κ.Κωνσταντάκο, ο Δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε στην ουσιαστική βοήθεια και συνδρομή του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων στη Λάρισα, αλλά και τη Θεσσαλία, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών εξαιτίας της  κακοκαιρίας Daniel. Οι κ.κ. Μαμάκος και Κωνσταντάκος αντάλλαξαν, εκτός από ευχές για καλή, επιτυχημένη θητεία, συμβολικά δώρα και τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και 1ης Στρατιάς, σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Η σημαντική και ζωτικής σημασίας συμβολή των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια των πλημμυρών, εξαιτίας της κακοκαιρίας Danielβρέθηκε και στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Λαρισαίων με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.Π.Υ.Δ) Θεσσαλίας, ΑντιπύραρχοΙωάννηΑμανατίδη.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές και συμβολικά δώρα, ενώ υπογράμμισαν τη συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Λαρισαίων.

 

Previous ArticleNext Article