Αθλητισμός

Με την βοήθεια του Θεού ο Οικονόμος Τσαριτσάνης… – ΦΩΤΟ

Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στις 6 χθες το απόγευμα στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Τσαριτσάνης και πλέον με την βοήθεια του Θεού θα πορευτεί στο πρωτάθλημα.
Ο Αγιασμός έγινε παρουσία του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και όλου του προπονητικού Τιμ, για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022, με τους παίκτες και το Διοικητικό Συμβούλιο να λαμβάνουν την ευλογία των δύο Ιερέων, των ενοριών της Τσαριτσάνης
Πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Κοντοτάσιου και π. Χρήστου Γεροφάκα.
Στο τέλος του Αγιασμού οι πατέρες Παπαγιώργης και Παπαχρήστος, απηύθυναν ευχές στους παίκτες για καλή ποδοσφαιρική σεζόν για καλό ποδόσφαιρο και ομαδική συνεργασία, σημείωσε ο Παπαγιώργης.
Επίσης κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Διοίκησης του Οικονόμου κ. Δημήτρης Μιχούλης ευχήθηκε στους παίκτες καλή ποδοσφαιρική σεζόν , καλή επιτυχία στους αγώνες, καλή υγεία στους παίχτες χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα και ευχές σε όλους για καλή συνεργασία και αλληλοκατανόηση μεταξύ των παικτών και της Διοίκησης.
Η εκδήλωση τελείωσε με κεράσματα γλυκών και αναψυκτικών προς όλους ..
Δείτε φωτογραφίες:
 
– Με στοιχεία και φωτο από το ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ NEWS
Previous ArticleNext Article