Ελασσόνα

Με τιμές και υπερηφάνεια γιόρτασε η Ελασσόνα την 110η επέτειο για την απελευθέρωση της (φώτο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  Αντώνης Οικονόμου, αρκετού κόσμου και εκπροσώπων των αρχών γιορτάστηκε στην Ελασσόνα η 110η επέτειος για την απελευθέρωσή της.

Στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου εψάλη επίσημη δοξολογία Xοροστατούντος  του Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλόθεου , ενώ στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθηντή του ΓΕΛ Ελασσόνας – εκπαιδευτικό Πέτρο Δημοβέλη , κατάθεση στεφάνων και τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού  σιγή στη μνήμη των πεσόντων νεκρών.

Αμέσως μετά ακολούθησε παρέλαση  στην παραποτάμια οδό Μητροπολίτου Ιακώβου, με μαθητές και συλλόγους της περιοχής.

Τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 6ης Οκτωβρίου τίμησαν με την παραουσία τους ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου, η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο  δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο υπαρχηγός του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας υποπτέραρχος Γεώργιος Κυριάκου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Λάρισας πύραρχος Νίκος Μητσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Δημότσιος, Θανάσης Παιδής, Πέτρος Τσακνάκης,  η προϊστάμενος της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ζωή Φτίκα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης, οι πρώην δήμαρχοι Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, Γιώργος Πασχόπουλος, Πέτρος Χατζήνας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, η αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βάσω Ζιάκα, ο αναπληρωτής διευθυντής β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Νίκος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Λευτέρης Φουρκιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Λάρισας Θωμάς Κίτσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, ο συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας Βασ. Ζωγράφος, ο συντονιστής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας, η συντονίστρια της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Ελασσόνας Φωτεινή Ιγγλέζου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ελασσόνας Αχιλ. Ζανιάς, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article