Αθλητισμός

Με σύμμαχο τον καιρό πρόσφερε εντυπωσιακό θέαμα η 5η Ανάβαση Βλαστης (φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η #5η_Ανάβαση_Βλάστης, αγώνας που προσμετρά για το #κύπελλο_αναβάσεων_βορείου_Ελλάδος και ήταν ο δεύτερος της φετινής σαιζόν με διοργανώτρια την #Αυτοκινητιστική_Λέσχη_Πτολεμαΐδας.
Ο καλός καιρός οδήγησε μεγάλος πλήθος θεατών στο βουνό που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των οδηγών.

Ταχύτερος όλων ήταν ο #Σάββας_Οροιλίδης με Citroen ZX που ήταν και ο νικητής της κατηγορίας έως 2000. Στην ίδια κατηγορία δεύτερος ήταν ο #Ευστράτιος_Τερζόπουλος με Honda Civic TypeR και τρίτος ο #Κωστας_Ατματζίδης με VW Golf gti.

Στην κατηγορία έως 1400 ταχύτερος ήταν ο #Ευθύμιος_Λακόρτε με δεύτερο τον #Αλέξη_Μάστορα, αμφότεροι με Peugeot 106 rallye.

Στα 1600 ο #Κώστας_Κουτσοδήμος με Peugeot 106 S16 έπειτα από καταπληκτική εμφάνιση όλο το διήμερο και παρά την μεγάλη αποχή, κέρδισε την κατηγορία με τον χρόνο του μάλιστα να είναι ο 2ος καλύτερος της ημέρας. Δεύτερος ο #Διανέλλος_Μπαλωτής με ίδιο αυτοκίνητο και τρίτος ο #Αλέξανδρος_Δήμος με Citroen Saxo VTS.

Στην κατηγορία 2000+ νικητής ήταν ο #Γιάννης_Ξανθόπουλος με Alfa Romeo Alfasud με δεύτερο τον #Τάσο_Χατζηχρήστου με BMW M3.

Στα ατμοσφαιρικά της Formula Saloon νικητής ο #Βασίλης_Γκέτζιος με Peugeot 106 S16, δεύτερος ο #Αναστάσιος_Καρακατσάνης με Renault Clio και τρίτος ο #Χάρης_Δήμος με Citroen Saxo VTS.

Στη Formula Saloon turbo ο #Βαγγέλης_Κωνσταντινίδης με Peugeot 207 rc και ακολούθησαν οι ντριφτάδες #Χαράλαμπος_Χρυσανθόπουλος με BMW E36 και ο #Αχιλλέας_Μποχώρης που για άλλη μια φορά ‘κάπνισε’ το βουνό.

Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του χωριού Βλάστη, σε ένα εορταστικό περιβάλλον όπως γιορτή είναι οι αγώνες αυτοκινήτου.
Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο #Υφυπουργός_Μεταφορών κος #Μιχάλης_Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της #ΟΜΑΕ κος #Δημήτρης_Μιχελακάκης και ο πρόεδρος του ‘Ομίλου Επιχειρήσεων Ουζουνίδη’ κος #Παναγιώτης_Ουζουνίδης που ήταν χορηγός του αγώνα.

Υ.Γ. Το Μotor Thessaly βρέθηκε στην Βλάστη, καλεσμένο των «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ SPRINDER-ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” που ήταν χορηγός του αγώνα. Θερμές ευχαριστίες επίσης στο ‘συνεργείο αυτοκινήτων ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ’ για την αποκατάσταση της βλάβης που παρουσίασε το αυτοκίνητο μου.

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο, δρόμος και κείμενο που λέει "motor thessaly Panta AZK-5327"
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Πηγή: Motor Thessaly
Previous ArticleNext Article