Ελασσόνα

Με στελέχη και υποψηφίους του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ποταμιάς ο Νίκος Ευαγγέλου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή  στελεχών και υποψηφίων του συνδυασμού του, συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Βλαχογιάννι και είχε την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά όλα τα θέματα που απασχολούν τον πρώην Καποδιστριακό δήμο Ποταμιάς. Ο κ. Ευαγγέλου αναφέρθηκε στην δυναμική που είχε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε», στη διάρκεια των προηγούμενων εκλογών, σημειώνοντας με νόημα ότι αν και δόθηκε μια πολύ καλή μάχη, δυστυχώς το εκλογικό σύστημα στέρησε από την παράταξη την εκλογή της.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε κυρίως η επόμενη μέρα και η πορεία του συνδυασμού μέχρι τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έγινε ιεράρχηση όλων των προβλημάτων αλλά και αναλυτική             συζήτηση για τις ανάγκες του κάθε χωριού ξεχωριστά.

Ο κ. Ευαγγέλου άσκησε σκληρή κριτική στον σημερινό δήμαρχο τονίζοντας ότι απουσιάζει από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Επίσης σημείωσε ότι η πάγια τακτική της δημοτικής αρχής είναι οι απευθείας αναθέσεις με μηδενικές εκπτώσεις. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Ελασσόνας έλαβε πολύ μεγάλα ποσά και για τον covid, αλλά και για το σεισμό που έπληξε την περιοχή, το έργο της δημοτικής αρχής είναι μηδενικό.

Στην πραγματικότητα γίνεται διασπάθιση δημοσίου χρήματος:

Όλα τα ποσά διατέθηκαν σε τρείς και μόνο εργολάβους

  • Ακύρωσαν το κολυμβητήριο.
  • Κατήργησαν τη Σχολή Γαλακτοκομίας(ΙΕΚ)
  • Έκλεισαν τα ΚΑΠΗ.

Μιλάμε για την πλήρη απαξίωση των δημοτών και των Δήμου, υπογράμμισε ο κ. Ευαγγέλου.

Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, έχουμε όρεξη για δουλειά, σημείωσε τέλος ο κ. Νίκος Ευαγγέλου, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την στήριξη και την θέληση να συμπορευτούν μαζί του, προκειμένου να αποκτήσει η Ελασσόνα ένα δήμαρχο που της αξίζει.

Previous ArticleNext Article