Λάρισα

Με μργάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της παράταξης πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 13 Μαρτίου, εκδήλωση-ολομέλεια της ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας.

Η  Τοπική Επιτροπή ευχαριστεί όσες και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Μετά την ομιλία-συνδικαλιστική ενημέρωση  του Προέδρου της ΔΑΚΕ Καρκαλή Νίκου και τους χαιρετισμούς  παρεβρισκόμενων , ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση συνταξιούχων συνδικαλιστών της παράταξης.

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ΔΑΚΕ και την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά της οι: Γραβάνη – Κασσίδα Ασπασία, Λουκανίκας Νικόλαος ,Οικονόμου Ιωάννης και  Σταθάκη Φωτεινή .

Στη συνέχεια, σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση  της οικογένειας του αείμνηστου Θωμά Αγγελακόπουλου, ο οποίος ήταν  εκ των ιδρυτών της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας. Την τιμητική  πλακέτα της παράταξης παρέλαβαν οι γιοί του ,ενώ στην προσφορά του εκλιπόντος στην παράταξη ,αναφέρθηκε ο συνοδοιπόρος του στους μεγάλους αγώνες, συνταξιούχος  εκπαιδευτικός, Κώστας Γιαννούλας.

Ακολούθησε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εγγραφή νέων μελών .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εκλογές  για την ανάδειξη της νέας Τοπικής Επιτροπής .

Τα μέλη της νέας  Τοπικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ είναι οι: Γκαραγκούνη Αργυρώ, Ζμπήτας Ανδρέας, Καρκαλής Νικόλαος , Κουτσοπούλου Φωτεινή , Μαλάκος Σταμάτης, Μπατσίλα Δάφνη, Οικονόμου Δημήτριος, Παπακωνσταντίνου Αικατερίνη, Τζιατζιάς Μιχαήλ, Φακή Ευαγγελία και Φούντας Αθανάσιος.

Previous ArticleNext Article