Ελασσόνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίηθηκε το Τουρνουά Scrabble στην Ελασσόνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίηθηκε το Τουρνουά Scrabble στην Ελασσόνα, από την Πανελλήνια Ένωση Scrabble υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Μέλαστρον”.

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και αφού οι παίκτες του Τουρνουά, που προσήλθαν από όλα τα μέρη της χώρας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη πόλη και να απολαύσουν τα τοπικά εδέσματα της περιοχής, συμμετείχαν με 40 συμμετοχές όπου δηλώθηκαν στο διήμερο τουρνουά και είχαν τρεις κατατακτήριες θέσεις.

Πρώτος νικητής ήταν ο Κωστικιάδης Πάρης από την Αθήνα, με δεύτερο τον Μπάτρη Άρη από την Αθήνα και τρίτο τον Παπαγιαννόπουλο Τάκη από την Αθήνα, αντίστοιχα.

Τις τιμητικές βραβεύσεις στους νικητές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και ο αντιδήμαρχος Κώστας Πασχόπουλος που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας τόνισε στην ομιλία του πως επιδίωξη του Δήμου είναι και την επόμενη σεζόν να καθιερωθεί το εν λόγω επιτραπέζιο τουρνουά στην πόλη ενώ σκέψεις υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και για την δημιουργία Ομίλου στην περιοχή μας.

Previous ArticleNext Article